«man har jo kun det ene liv»

- Henrik Ibsen

Kampanje!

Slankeoperasjon/Gastric Sleeve
Kun kr 79.850,-

Slankeropasjon Kampanje

Vil du gå ned i vekt? Har du forhøyet BMI? Da kan slankeoperasjon være riktig for deg. Ta kontakt for uforpliktende og gratis konsultasjon!                                               

LES MER OM SLANKEOPERASJON

Koronavirus

Mistenker du at du har fått koronavirusinfeksjon?

Korona

Mistenker du koronavirussmitte må du ta kontakt med oss før du møter opp hos oss. Vi har foreløpig normal drift, ved endringer av oppsatte timer så vil du bli informert.  

LES MER

Ortopedi

Er du plaget med muskel- eller leddsmerter?

Ortopedi Kampanje

Vi har kort ventetid og dyktige leger som hjelper deg å finne rett behandling. Vi har erfarne spesialister på rygg-, ledd- og bløtdelskirurgi.                                                 

 BESTILL TIME

Fritt behandlingsvalg

Fritt behandlingsvalg betyr at pasienter selv kan velge behandlingssted i spesialisthelsetjenesten. Pasienter som har fått rett til utredning eller behandling kan velge mellom offentlige behandlingssteder, private med avtale og private som er godkjent av Helfo.

 

Les om Fritt Behandlingsvalg

Forsikring

Har du helseforsikring, får du en garanti for å få rask medisinsk behandling. Forsikringen garanter deg vurdering eller behandling i løpet av et avtalt antall virkedager, avhengig av selskapet du velger. Behandlingsgarantien gjelder fra den dagen du har meldt inn skaden.

 

Les om forsikring

Både privat og offentlig

IbsenSykehusene er offentlig godkjente private sykehus som tilbyr privat, offentlig og forsikringsfinansierte utredninger og behandlinger. 

 

 

Les om betaling

Høy standard på behandlinger

IbsenSykehusenes spesialister er en garanti for at tilbudet holder den høyeste standard. Vi arbeider etter prinsippet «Pasientansvarlig lege», hvilket betyr at «din» spesialist følger deg hele veien fra utredning, via behandling, til personlig oppfølging i etterkant.

Slankeoperasjon

Slankeoperasjoner

IbsenSykehusene har utført mer enn 1350 Sleeve operasjoner. Dette er en meget trygg metode for vektreduksjon hvis du har BMI over 35, eller over 30 om du har følgesykdommer.

Gastric Sleeve, Gastric Bypass, Mini Gastric Bypass

Slankeoperasjoner
Plastikkirurgi

Plastikkirurgi

Våre kirurger har lang erfaring innen plastik- kirurgi og kan gjøre de endringer du ønsker. Vi behandler både pasienter med medisinske og kosmetiske problemstillinger.

Øvre og nedre øyelokk, ansikt- og halsløft, brystforstørring, brystløft, arrkorreksjon, neseplastikk, bukplastikk m.m.

Plastikkirurgi
Kosmetikk

Kosmetisk

Ønsker du å fjerne eller minske rynker, utjevne søkk i huden, eller gjenskape en vakker hud? Kosmetiske behandlinger er et godt alternativ til tradisjonell kirurgi.

Sprengte blodkar, fjerning av tatovering, hårfjerning med laser....

Kosmetisk
Ortopedi

Ortopedi

Våre erfarne spesialister utfører utredning og behandling av en rekke ben-, ledd- og bløtdelsskader i hele bevegelsesapparatet.

Skulderkirurgi, fotkirurgi, håndkirurgi, prolaps, meniskoperasjon, artrose i kne m.m.

Ortopedi
Urologi

Urologi

Urologi omhandler sykdommer i mannens urinveier, som sykdommer i urinlederne, urinblæren, urinrøret, prostatakjertelen og pungen. Det kan være betennelser, svulster, stendannelse, innsnevringer i urinveiene eller impotens.

Plastikkirurgi
Gynekologi

Gynekologi

Vi tilbyr avansert gynekologisk og urologisk utredning og behandling. Våre pasienter kan alltid være trygge på at de får behandling av meget høy kvalitet.

Konsultasjon, urininkontinens, underlivsplastikk, fjerning av spiral, m.m.

Kardiologi / hjerte
Gastro

Gastro / Mage og tarm

Vi har erfarne spesialister som kan hjelpe deg med utredning og behandling av plager i mage og tarm. Vi utfører både operasjoner og skopier for slike lidelser.

 

Gatroskopi, koloskopi, sigmoidoskopi, brokkoperasjon, m.m.

Gastrokirurgi
Areknuter

Karkirurgi og åreknuter

Åreknuter er utvidete blodårer like under hudoverflaten (vener), og kommer oftest på lår og legger. Opplever du åreknutene som skjemmende eller at de gir deg plager, finnes det behandling som kan hjelpe.

Åreknuter

Karkirurgi
13

Nyhetsbrev

Ønsker du og motta nyheter, tips og tilbud fra IbsenSykehusene rett i innboksen din? Du får tilsendt tilbud fra våre dyktige spesialister og samarbeidspartnere. 

Meld deg på her.

 

Meld deg på her

«forandring er min lyst»

- Henrik Ibsen